-5.1 C
Warszawa
wtorek, 21 września, 2021

Nie musisz wierzyć nam na słowo

Zaufaj Uczestnikom Akademii Inwestora, Akademii Deweloperskich, Ogólnopolskich Kongresów i wykładów na uczelniach Państwowych. Corocznie szkolimy 1000 osób. Zobacz ponad 100 opinii.

Adrian w świetny sposób pokazuje inwestycję deweloperską okiem inwestora-geodety. Gorąco polecam - świetne uzupełnienie wiedzy. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Paweł Górski

Prezes Zarządu, PG Investments

Oficjalnie konferencja szkoleniowa, ale jak spotkanie ze znajomym, który doradzi szczerze, bo sam przez to przechodził. Dzięki takim spotkaniom można uczyć się na cudzych błędach. Praktyczne podejście. Szczerość w biznesie. Godne polecenia. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Grażyna Chmielewska

Cost Management Consultant, Europtima

Byłem na wielu szkoleniach, gdzie miało być tzw. "mięso". Tu dopiero jest "mięso" 😉 Gratuluję wiedzy i szczerze polecam! Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Maciej Lewandowski

Dużo konkretów, bez lania wody. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Piotr Kaczmarek, Bank Pekao

Bardzo bogate w istotne informacje szkolenie. Prowadzone w rzetelny i prosty sposób. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Klaudia Szałas

Bardzo merytoryczne wyjaśnienie problemów z zakresu DD, ciekawe ujęcie tematu, bardzo ważne - przedstawione zostały przykłady z "życia". Cenne uwagi dotyczące finansowania. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Magdalena Polit

Kosztorysant, Europtima

Ciekawe kompendium na temat typowych problemów związanych z przygotowaniem inwestycji i zakupem gruntu. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Michał Olszewski

Senior PM, JLL

Kawał fachowej, praktycznej wiedzy przedstawionej w poukładany sposób. Przekazane językiem, który czyni temat zrozumiałym!! - Akademia Deweloperska 16-17 stycznia 2020

Adam Kruss

CFO w 5th Avenue Holding S.A.

Masa fajnych ciekawostek, które pozwolą uniknąć wielu problemów - Akademia Deweloperska 16-17 stycznia 2020

Szymon Szawczuk

Akademia Deweloperska 16-17 stycznia 2020

Adrian, super robota. Stand-up z wartościową wiedzą i licznymi przykładami z życia. Było warto uczestniczyc!

Katarzyna Sielewicz

GGR Group

Na wielu slajdach widziałem swoje błędy, które popełniłem w przeszłości. Ta wiedza, którą dostałem jest w stanie uchronić wielu przedsiębiorców i zaoszczędzić każde $. Akademia Deweloperska 5-6 października 2020

Rafał Kaczmarek

Agent sprzedaży, Lebiedź Nieruchomości

Szkolenie bardzo szczegółowe, szczególnie zakres podziałów, granic działek, zwrócenie uwagi na ważne sprawy sprawdzenia działki i jej parametrów. Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi. Możliwość zadawania dużej ilości pytań. Akademia Deweloperska 5-6 października 2020

Ewa Salicka

Bardzo fajne szkolenie. Zwięzłe, na temat. Na każde pytanie uzyskane odpowiedzi. Wiedza poparta realnymi przykładami. Akademia Deweloperska 5-6 października 2020

Amanda Kawiorska

Właściciel, Estate Dealer

Ciekawe, merytoryczne szkolenie. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Magda Żytomska - Lis

Senior Associate, Colliers

Mega merytoryczne spotkanie, które poukładało mi w głowie odpowiednie puzzle. Nie będąc na ważnych szkoleniach niewiedza może kosztować majątek. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Rafał Kaczmarek

Agent Nieruchomości, VISTANTE

Ciekawe szkolenie poparte przykładami z życia - szybkie usystematyzowanie wiedzy na temat nieruchomości. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Paulina Klimczyk

Asystentka, Colliers International

Jasny i prosty przekaz informacji. Wyczerpująco rozwinięte treści. Akademia Deweloperska 14-15 września 2020

Amanda Kawiorska

Właściciel, Estate Dealer

Bardzo ciekawe tematy, poparte praktyczną wiedzą. Prowadzący to profesjonalista. Kolejny raz dowiaduję się nowych rzeczy praktycznych w ciekawy sposób. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Magdalena Filipek – Lejman

Wicedyrektor biura majątkowego Polskiej Akademii Nauk

Jak zwykle profesjonalnie i wyczerpująco na każdy temat związany z nieruchomościami. Tutaj jest odpowiedź na każde pytanie. - Geodetic Rent-Roll, 30.05.19

Sylwia Pytko-Burska – Asset Manager

M&A Capital S.A.R.L.

Gorąco polecam szkolenia organizowane przez geodetic.co! Jest to kompedium wiedzy dla specjalistów z rynku nieruchomości. Szkolenie przeprowadzone w przystępnej i zrozumiałej formie. - Geodetic Rent-Roll, 30.05.19

Adam Jakubowski

Operations Director w BNP Paribas Real Estate

Kongres2018 oceniam bardzo pozytywnie. Tematy poszczególnych bloków Kongresu zostały ciekawie dobrane/zestawione. Każdy z uczestników z całą pewnością znalazł spośród nich coś interesującego dla siebie. Prowadzący jak i prelegenci prezentowali wysoki poziom profesjonalizmu, a co najważniejsze doświadczenia zawodowego. Wypowiedzi poparte były „przykładami z życia”, dzięki czemu dłużej zostaną zapamiętane przez nas-uczestników. Polecam!’

Agnieszka Słomka

Property Valuer / Rzeczoznawca Majątkowy w Cresa Polska

Bardzo ciekawe spotkanie, praktyczne. Gratuluję. - Akademia Inwestora 20.09.2018

Joanna Kolew-Książak

Dyrektor biura zarządzania zabezpieczeniami, Bank Handlowy w Warszawie S.A.

Szkolenie dobrze przygotowane, merytorycznie. Bardzo zrozumiałe prezentacje. Wysokiej klasy specjaliści. - Legal & Technical Due Diligence -11-12.12.2018

Joanna Gradowska

Główny Specjalista w PAN Biuro Organizacyjno-Majątkowe

Spotkanie bardzo merytoryczne, poruszane tematy można odnieść do swojej pracy, wykorzystywać i poszerzać. Fantastyczne przykłady praktyczne! - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Alicja Jakubiec

Junior Property Negotiator w CBRE

Super! Bardzo praktyczne! Polecam. - Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

Adam Skóra

Residential Department Manager w Ghelamco

Bardzo interesujące spotkanie poruszające ważne kwestie dotyczące przygotowania opracowania due diligence. Chętnie będę uczestniczyła w kolejnych spotkaniach. Poruszane były prawdziwe historie na projektach, co jest najlepszą formą nauki „na błędach”. Po prostu konkretne przykłady. BRAWO!. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Dagmara Jarmicka

Lodz Office Director w Europtima

Super ciekawe! Polecam. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Anna Szymanowska

Ekspert PKO BP

Bardzo ciekawe spotkanie, praktyczne. Gratuluję.

Joanna Kolew-Książak

Dyrektor biura zarządzania zabezpieczeniami w Bank Handlowy w Warszawie S.A.

Szkolenia przeprowadzona przez Pana Adriana są nie tylko rzeczowe i poparte praktycznymi przykładami, ale też zaletą jest elastyczne i dynamiczne dostosowywanie się prowadzącego do grupy. Dla mnie osobiście dużą wartością była możliwość polemiki, zadawania pytań, dyskutowania konkretnych przypadków z praktyki uczestników szkolenia oraz z praktyki Pana Adriana. Duże brawa dla Pana Adriana za umiejętność dzielenia. - Akademia Inwestora Gdańsk 30.05.2017

Magdalena Reńska

Dyrektor Regionalny ds. Wynajmu w Skanska Property Poland

Niezwykła wiedza i sposób jej przedstawienia przez prowadzącego Pana Adriana sprawia, że szkolenie jest ciekawe i inspirujące. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Natalia Kalinowska

Project Manager – Bouygues Immobilier Polska

Bardzo ciekawe i praktyczne informacje do użytku w realnej pracy. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Aneta Lubicka

Kierownik wycen nieruchomości komercyjnych w PKO BP

Dużo merytorycznej wiedzy od praktyka! Kameralne spotkanie, każdy temat można poruszyć i przedyskutować. - Akademia Deweloperska 12-13.12.2019

Michał Tomaszewski

CEO United Capital & Real Estate

Właśnie się spostrzegłem że w ferworze dnia codziennego zapomniałem podziękować Panu za bardzo profesjonalne i dobre szkolenie. Dziękuję bardzo i mam nadzieje że uda nam się już niebawem powspółpracować. - Akademia Inwestora Warszawa 05.07.2017

Bartłomiej Zagrodnik

Partner Walter Herz

Bardzo profesjonalne szkolenie, merytoryczne. - Akademia Inwestora 20.09.2018

Anna Saborowska

Proprety Manager, JLL

Spotkanie z Adrianem Hołub dało mi dużo wiedzy praktycznej z procesu budowy budynku biurowego. Najistotniejsza konkluzja jest, że inwestor powinien być zaangażowany samodzielnie w cały proces budowy – co spełnia rolę edukacyjną inwestora a co najważniejsze kontrolną! - Akademia Deweloperska 16-17 stycznia 2020

Cezary Kucharski

właściciel, inwestor Kucharski Inwestment

Szkolenie i wiedza Adriana jest bardzo profesjonalna. Akademia bardzo merytoryczna, dużo wskazówek i przykładów. polecam. - Akademia Deweloperska 16-17 stycznia 2020

Izabela Okrój

Inwestor

Świetne podejście do przekazywania wiedzy. Znakomita merytoryka. Wiele ciekawostek. Wzbudzanie zainteresowania przekazywanymi informacjami. pełen profesjonalizm. - Akademia Inwestora Poznań 12.06.2017

Maksymilian Fokszan

właściciel 3MAXIM Maksymilian Fokszan

Masa fajnych ciekawostek, które pozwolą uniknąć wielu problemów. - Akademia Deweloperska 16-17 stycznia 2020

Szymon Szawczuk

Uczestnik Akademii

Dużo merytorycznej wiedzy od praktyka! Kameralne spotkanie, każdy temat można poruszyć i przedyskutować. - Akademia Deweloperska 12-13.12.2019

Michał Tomaszewski

CEO United Capital & Real Estate

Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i zaangażowania Adriana. Jego wiedza i świadczenie jest mega wielkie. Dużo wiedzy, którą wdrożę u siebie w firmie. Jeszcze raz dziękuję. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Tomasz Stawiarz

Prezes zarządu w Connect & Invest

Świetny wykład z merytoryczną, konkretną wiedzą do zaimplementowania do własnych inwestycji lub prowadzonych przeze mnie działań. Za każdym razem korzystając z możliwości uczestniczenia w szkoleniach Geodetic wychodzę bogatszy o nowe doświadczenia, paragrafy oparte na praktyce wynikającej z drogi, którą przeszedł Adrian. Dziękuję za możliwość uczestniczenia. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Tomasz Jarosiewicz

Członek Zarządu Lublinvest / Alternatywne Biuro Nieruchomości

Akademia Deweloperska to idealne szkolenie dla młodych deweloperów, ale też tych doświadczonych. Prosto i rzeczowo przekazana wiedza Adriana, która otwiera oczy na nierzadko błędną praktykę na rynku. Wiedza ta pozwoli zoptymalizować własne działania i będzie miała realne przełożenie na finanse (zarówno stronę kosztową jak i przychodową. - Akademia Deweloperska 16-17 stycznia 2020

Anna Wybraniec

Kucharski Inwestment

Adrian to wybitny specjalista w swojej dziedzinie. Bez problemu dzieli się swoją wyjątkową wiedzą oraz doświadczeniem. Gorąco polecam! - Akademia Deweloperska 12-13.12.2019

Piotr Zdziech

Właściciel Acomo

Polecam szkolenie Geodetic. Dowiedziałem się na nim więcej niż się spodziewałem. Taka wiedza zdecydowanie przyda mi się w inwestowaniu w nieruchomości i w biznesie. - Akademia Deweloperska 12-13.12.2019

Łukasz Nowosada

Fliper, Inwestor

Mega wiedza i umiejętność przekazania jej. Widać, że to Twoja pasja i jest mi niezmiernie miło, że mogłem się od Ciebie tyle wartościowych rzeczy dowiedzieć. To szkolenie przenosi na inny poziom. Serdecznie polecam. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Tomasz Głowacki

właściciel, inwestor, deweloper w Tomasz Głowacki DNF

Niezwykła wiedza i sposób jej przedstawienia przez prowadzącego Pana Adriana sprawia, że szkolenie jest ciekawe i inspirujące. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Natalia Kalinowska

Project Manager – Bouygues Immobilier Polska

Bardzo dobre, merytoryczne szkolenie dla osób z szeroko pojętej branży nieruchomości i nie tylko. polecam i nie żałuję. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Karolina Rutkowska

Współwłaściciel w Centrala Nieruchomości Toruń

Szkolenie bardzo merytoryczne, same konkretne informacje. polecam wszystkim, którzy chcą ruszyć z deweloperką. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Tomasz Mikulski

Project Manager

Bardzo merytoryczne przedstawienie inwestycji. Dużo wiedzy i mile spędzony czas. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Karol Rutkowski

Właściciel w Centrala Nieruchomości

Ciekawe szkolenie uwzględniające szerokie spektrum tematów poparte praktycznymi przykładami. - Spotkanie Informacyjne Geodetic Rent-Roll, 30.05.19

Maja Połubińska, Henryk Bilski

Asset manager i Lease Manager w Strabag

Świetnie dobrany zespół specjalistów. Bardzo dobra organizacja. Ciekawa dyskusja. Polecam. - Akademia Inwestora WZ-tki, 29.05.19

Zuzanna Dydel

Właściciel Zuzanna Dydel Nieruchomości

Uczestniczę już po raz drugi. Wciąż niezmiennie wysoki poziom merytoryczny. Ciekawi prelegenci. Świetny panel dyskusyjny. Brawo! - Akademia Inwestora WZ-tki, 29.05.19

Krzysztof Matysiak

Właściciel w My Way Estate

Świetne szkolenie, wiedza od ekspertów. Na szkoleniu dostałem mnóstwo nowej wiedzy która była podana w przystępny sposób i na konkretnych przykładach. Szkolenie po którym nie można zasnąć i z pewnością nie ostatnie. - Akademia Inwestora WZ-tki 29.05.19

Marcin Jarzyński

Prezes, Pośrednik w Emjot

Panie Adrianie, Dziękuję w swoim i kolegów imieniu. Pana wiedza i doświadczenie przekazane w tak energetyczny sposób tylko motywuje do zgłębiania tematu. Pozdrawiam i do zobaczenia na płaszczyźnie zawodowej. Wykłady Uniwersytet Łódzki – 12.05.19

Justyna Dolata

Real Estate Administrator at Ataner

Dobrze poprowadzone i ciekawe szkolenie. Plus za połączenie wiedzy z doświadczeniem. - Akademia Inwestora Gdańsk, 26.01.2019

Urszula Budzińska

Specjalista ds. rozliczeń w Ekolan S.A.

Bardzo fachowe, merytoryczne wystąpienie dające pakiet konkretnych informacji oraz kierunek, gdzie dalej szukać szczegółowych informacji. - Akademia Inwestora Gdańsk, 26.01.2019

Joanna Biernacka-Pawełek

Kierownik Biura Obsługi Nieruchomosci w PHU broker Sp. z o.o

Szkolenie spełniło moje oczekiwania, wyczerpało temat. - Akademia Inwestora Gdańsk, 26.01.2019

Aleksandra Nowakowska

Project Manager w Euro Styl S.A.

Profesjonalnie przygotowane szkolenie, dużo przykładów praktycznych, ciekawie prowadzony wykład. - Akademia Inwestora Gdańsk, 25.01.2019

Monika Urbanowicz

Dyrektor ds. nieruchomości w Allcon Investyment Sp. z o.o.

Świetnie, przystępne zapoznanie z tematem. Mam nadzieję, że dzięki tej wiedzy uda się nam w przyszłości uniknąć błędów.

Hanna Marczak

Pełnomocnik Zarządu w Ekolan S.A.

Informacje wartościowe, zaprezentowane w sposób przejrzysty i jasny. Dobry kontakt z prelegentami. - Akademia Inwestora – 12.2018

Uczestnik Akademii

Uczestnik Akademii

Bardzo dobrze zorganizowane szkolenie, podzielone na bloki, gdzie każdy mógł coś znaleźć co go interesuje. - Legal & Technical Due Diligence -11-12.12.2018

Marzena Brzeska

Starszy Specjalista w PAN

Perfekcyjnie przygotowana konferencja, nie tylko od strony merytorycznej, ale też od strony organizacyjnej. Prelekcje poparte case study- najlepsza forma zdobywania wiedzy. Dużo ciekawostek i nowości. A wszystko w przesympatycznej atmosferze. Gratuluję. - Kongres 18.10.2018

Katarzyna Klimczak

Urzędnik Administracji Publicznej

W zupełności polecam. Bardzo interesujące wydarzenie warte uczestnictwa każdego prawnika działającego w obszarach geodezji, rynku nieruchomości oraz budownictwa. Udział w nim sprawił, iż z nieco innego punktu widzenia spojrzałem na problemy, z którymi na co dzień borykam się w prowadzonych sprawach. - Kongres 18.10.2018

Grzegorz Zdolski

Radca Prawny, SKG Kancelaria Radców Prawnych Sp. P. w Katowicach

Bardzo dobrze zorganizowane wydarzenie, z dbałością o detale. Prezentacje poza tym, że były merytoryczne to inspirowały do ciekawych dyskusji w kuluarach. Nie było tu prezentacji produktów czy też marketingu, tylko solidne spotkanie profesjonalistów. - Kongres 18.10.2018

Piotr Lewandowski

Architekt, właściciel A8 Architektura

Kongres Geodetic to bardzo udane połączenie prezentacji wielu aspektów związanych z inwestycjami w nieruchomości. Wiele praktycznych spostrzeżeń opartych na własnych doświadczenia ciekawych prelegentów. Kongres Geodetic to też bardzo sprawna organizacja i możliwość poznania interesujących osób z branży nieruchomości i inwestycji. - Kongres 18.10.2018

Krzysztof Kwaśniewicz

Wspólnik Zarządzający w Kancelaria Radców Prawnych CASUS IURIS Sp.j.

Na konferencji zorganizowanej przez Firmę Geodetic, byłem już drugi raz z rzędu. Dlatego mogę napisać: JAK ZWYKLE, wysoki poziom prelegentów, bardzo ciekawe case study profesjonalistów z branży nieruchomości. Mnóstwo nowości i ciekawostek, np. tunele aerodynamiczne do badania prądów powietrznych tworzonych przez nowo powstające budynki czy też budownictwo modułowe, o którym coraz głośniej na rynku. - Kongres 18.10.2018

Aleksander Skirmuntt

Proxy, Maxon Nieruchomości

Kongres Geodetic to jedno z niewielu wydarzeń na mapie polskich eventów, które charakteryzuje się nie tylko udanym doborem prelegentów, ale przede wszystkim wysokiej jakości przekazywanej wiedzy. Rewelacyjna organizacja i wspaniała atmosfera stwarza warunki dla owocnego networkingu. Dla nas Kongres Geodetic wpisał się na stałe do kalendarza. - Kongres 18.10.2018

Maria Kobryń

Head of Legal w Blueshell Legal

Fantastyczne wydarzenie, wszechstronny dobór ekspertów i ciekawe tematy. - Kongres 18.10.2018

Krzysztof Chyla

Transaction Coordinator, Colliers International

Super ciekawe! Polecam. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Anna Szymanowska

Ekspert PKO BP

Bardzo ciekawe spotkanie, prelegenci przedstawili praktyczne aspekty i ciekawe przykłady. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Uczestnik konferencji

Uczestnik konferencji

Jak zwykle bardzo merytorycznie i bardzo profesjonalnie przygotowane wydarzenie. Ciekawi prelegenci, chętni do dzielenia się wiedzą i doświadczeniem oraz aktywni i zaangażowani uczestnicy. Brawo za pomysł i organizację. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Katarzyna Podyma

Sales&Marketing Director Go4Energy, Project Director OSWBZ

Prezentacja wykonana profesjonalnie. Przedstawienie rodzajów norm przybliżyło zasady pomiaru powierzchni użytkowych, powierzchni najmu. Wykład przybliżył i pozwolił zrozumieć prawidłowe zastosowanie obowiązujących norm. - Akademia Wrocław, 08.10.2018

Emilia Małańczuk

Rzeczoznawca majątkowy

Szkolenie bardzo przydatne dla rzeczoznawców majątkowych. Bardzo dobra prezentacja, rzeczowa, fachowa. Świetne przygotowanie prowadzącego pana Adriana Hołub. - Akademia Wrocław, 08.10.2018

Barbara Skomorowska-Pudłowska

Starszy specjalista ds. wyceny nieruchomości, Dolnośląskie Biuro Geodezji i Terenów Rolnych we Wrocławiu

Wykład interesujący, temat ciekawy. Wykładowcy ciekawie prowadzą zajęcia. - Akademia Wrocław 08.10.2018

Teresa Wojłyna

Rzeczoznawca majątkowy

Bardzo dobry materiał do wstępnego zapoznania się z obowiązującymi normami. Bardzo ciekawe niuanse przydatne w ocenie dobrego podejścia do projektu. Uważam czas szkolenia za bardzo dobrze wykorzystany.” - Akademia Wrocław 08.10.2018

Marek Bittner

Geodeta

Bardzo dobre szkolenie. Materiał obszerny, trudno zgłębić go w jeden dzień. Prezentacja dobrze przygotowana. - Akademia Wrocław 08.10.2018

Elżbieta Bednarek

Rzeczoznawca majątkowy PW Domena

Super ciekawe! Polecam. - Akademia Inwestora 20.09.2018

Anna Szymanowska

Ekspert, PKO BP

Jak zwykle bardzo merytorycznie i bardzo profesjonalnie przygotowane wydarzenie. Ciekawi prelegenci, chętni do dzielenia się wiedzą i doświadczeniem oraz aktywni i zaangażowani uczestnicy. Brawo za pomysł i organizację. - Akademia Inwestora 20.09.2018

Katarzyna Podyma

Sales&Marketing Director Go4Energy, Project Director OSWBZ

Bardzo ciekawe i praktyczne informacje do użytku w realnej pracy. – Akademia Inwestora 20.09.2018

Aneta Lubicka

Kierownik wycen nieruchomości komercyjnych, PKO BP

Dziękuję za zorganizowanie Konferencji, Waszą pracę i zaangażowanie w to wydarzenie. Cieszę się, że mogłam w nim uczestniczyć. Do zobaczenia na następnych wydarzeniach, a może w pracy z klientami. - Akademia Inwestora 20.09.2018

Anna Peczela

Senior Consultant Industrial & Logistic, Axi Immo Group Sp. z o.o.

Dużo wiedzy, ciekawa formuła. Możliwość zadawania pytań, dyskusja – wszystko poparte rzeczowymi przykładami. Dziękuję Państwu za możliwość uczestnictwa. - Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Alina Krupa

właścicielka Ali Team

Agenda akademii dobrana zgodnie z tematyką. Prezentacje profesjonalistów oparte na case study były bardzo interesujące i pokazywały nowatorskie podejście do konkretnych tematów. Bardzo dobra lokalizacja oraz organizacja przedsięwzięcia. Nieduży, ale właściwy dobór odbiorców przyczynił się do dyskusji i interakcji między uczestnikami. 5/5 - Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Agnieszka Rylska

Project Manager, Go4Energy

Szkolenie prowadzone rzetelnie, dużo ciekawych przykładów „z życia”. W pełni profesjonalne podejście do słuchaczy. Wiedza przedstawiona świetnie i przystępnie. Zdecydowanie polecam! - Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

Magdalena Atiah

Zarządca nieruchomości MA Properties

Zdecydowanie pozytywne wrażenia. Profesjonalna prezentacja wszystkich prelegentów. Bardzo dziękuję za zaproszenie na konferencję, cieszę się, że się poznaliśmy, a samo wydarzenie było na rzeczywiście dobrym poziomie. - Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Mikołaj Płonka

Large-scale Project Management

Bardzo wartościowe i przydatne w życiu codziennym informacje. Przeszkoleni i wykwalifikowani prelegenci, którzy w przyjemny sposób opowiadają o temacie. Serdecznie polecam! - Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Uczestnik Akademii

Uczestnik Akademii

Duża dawka solidnej wiedzy, wiele praktycznych przykładów z życia wziętych, prelegenci spragnieni trudnych pytań i stałej dyskusji, a wszystko w przyjaznej atmosferze i świetnym cateringu. - Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

Agata Niedźwiedzka

RE/MAX Profit Nieruchomości

Niezmiernie miło było mi uczestniczyć w tak ciekawym wydarzeniu jak zorganizowania przez Państwa Akademia Inwestora. Muszę przyznać, że dawno nie brałam udziału w tak merytorycznych i rzeczowych prezentacjach. Pomimo szerokiej wiedzy o rynku budowlanym, wiele informacji było dla mnie nowych i zaskakujących, a wynikało to zapewne z prezentowanych studiów przypadków bazujących na rzeczywistych inwestycjach. – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018 r.

Joanna Lachowska-Keane

współwłaściciel w Termoinnowacje Sp. z o.o.

Fantastyczni prowadzący, bardzo rzeczowe wykłady, organizacja szkolenia duży +, z pewnością polecę. – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Sylwia Drabczyk

zarządca nieruchomości OpusProperties Sp. z o.o.

Bardzo ciekawe tematy, podejście do spraw życiowe a przez to pomocne. Wydarzenie kameralne, miła atmosfera. – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

Katarzyna Ćwik

Projekct manager w WRI Investment Sp. z o.o. S.k.

Pełen profesjonalizm, przystępna formuła, inspirujące wydanie. Naprawdę warto brać udział w tej formule. - Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

Łukasz Stolarski

nalityk rynku nieruchomości, główny księgowy wspólnot mieszkaniowych

Zrozumiały język, sporo przykładów praktycznych, czytelna prezentacja, interaktywne szkolenie. - Akademia Inwestora – Gdańsk 15.01.2018

Uczestnik Akademii

Invest Komfort S.A. Sp. k.

Szkolenie z dużą dawką praktycznych informacji. Bardzo dobre wprowadzenie do procesu inwestycyjnego. Ciekawe i praktyczne informacje, jak ustrzec sie problemów oraz potencjalnych przestojów. Szkolenie było bardzo ciekawe i praktyczne. Wiedza na najwyższym poziomie. - Akademia Inwestora , Gdańsk 15.01.2018

Michał Pawłowski

Invest Komfort S.A. Sp. k.

Dziękuję organizatorom za możliwość wystąpienia na Ogólnopolskim Kongresie Nieruchomości Geodetic 2017. Solidnie przygotowana impreza zarówno od strony merytorycznej, jak i warsztatowej. Bardzo pozytywnie oceniam podejście moderatorów, którzy stworzyli przestrzeń do wymiany uwag i doświadczeń w miejsce „uczelnianych” wykładów i zdystansowanych prezentacji „z katedry”. - Kongres 08.11.2017

Bartosz Łopata

Wspólnik zarządzający i architekt TIKONA s. c.

W moim życiu to nowa branża, nowa przygoda. Warsztaty utwierdziły mnie, że to ciekawe przedsięwzięcie. Adrian Hołub fantastyczny mówca. Z lekkością przekazał ze zrozumieniem dla takiego laika jak ja potężny kawałek wiedzy w dwie godziny. Dziękuję. Na pewno będziesz towarzyszył w moim dalszym rozwoju związanym z nieruchomościami. - Kameralne warsztaty z inwestowania w nieruchomości – Warszawa 13.12.2017

Klaudia Sobczyk

Inwestor nieruchomości

Ogólnopolski Kongres Nieruchomości Geodetic 2017 był dla nas okazją do skonfrontowania bliskiego nam świata przepisów prawa z praktyką dotyczącą nieruchomości. Dzięki rozmowom z prelegentami i uczestnikami mogliśmy poznać zupełnie nieznane nam dotychczas aspekty związane z zarządzaniem dużymi powierzchniami biurowymi i komercyjnymi. Mamy nadzieję, że to bardzo ciekawe doświadczenie pozwoli nam na jeszcze lepsze dopasowanie naszych usług. - Kongres 08.11.2017

Izabela Sachajdakiewicz

Nieruchomości C.H. Beck, Wydawnictwo C.H. Beck

Moja opinia jest bardzo dobra, zebrali Państwo ciekawych prelegentów, można było się dowiedzieć wielu rzeczy, pewne informacje mnie zupełnie zaskoczyły, ale w takich okolicznościach „przyrody” żyjemy. Również od strony organizacyjnej bardzo dobrze to wyglądało. - Kongres 08.11.2017

Kamil Łysik

Agent w Crowngate International

Niezwykle udana i pożyteczna konferencja o charakterze szkoleniowo-dyskusyjnym. Myślę, że bardzo potrzebna dla środowiska deweloperów i wszelkich branż współpracujących. Osobiście mogłem poznać różne formy opomiarowania powierzchni inwestycji, co umożliwia mi skonfrontowanie tych informacji z wyraźnie odmiennymi przepisami obowiązującymi przy „środowiskowym” procedowaniu dużych inwestycji, tj. określanych mianem „mogących potencjalnie oddziaływać na środowisko”. – Kongres 08.11.2017

dr Michał Fic

Biegły Wojewody w zakresie OOŚ i postępowań wodno-prawnych

Czytelne slajdy; proste, czytelne rysunki; na plus wysyłka materiałów na maila; ciekawe przykłady; widać doświadczenie na rynku. Spodziewałam się nieco więcej o magazynach.

Katarzyna Baniak

Asystentka d.s transakcji gruntowych JLL

Bardzo dobre szkolenie. Ciekawy przegląd norm. W przyszłości chętnie skorzystam z usług Pana firmy i będę ją rekomendował. Dałbym może jeszcze 1-2 ćwiczenia praktyczne w grupie z zastanowieniem się, jaką normę wybrać patrząc oczami najemcy i właściciela.

Jan Dąbrowski

Specjalista ds. transakcji w BGK Nieruchomości S. A.

Bardzo ciekawe, merytoryczne szkolenie, bardzo dużo ciekawostek. Prowadzone w fajnej konwencji, pragmatycznie, konkretnie. Polecam każdemu związanemu lub zainteresowanemu rynkiem nieruchomości. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Paweł Pietruszewski

Ekspert finansowy

Szkolenie bardzo merytoryczne. Wykładowca przedstawił zagadnienia w sposób przystępny. poszczególne kwestie za każdym razem poparte są przykładowe z praktyki, co pozwala wykorzystać potem jako inwestorowi w bieżącej pracy zawodowej. Bezkompromisowo ocenia regulacje i praktyki, które niewłaściwie funkcjonują w procesach inwestycyjnych.”

Kazimierz Grzyb

Dyrektor Biura Organizacyjno-Majątkowego w Polskiej Akademii Nauk

Ciekawe doświadczenie, dużo szczegółów odnośnie gruntów. Bardzo mi się podobała optymalizacja budowy. - Akademia Deweloperska 26-27.09.19

Uczestnik Akademii

Uczestnik Akademii

Szkolenie dotyczące decyzji o warunkach zabudowy było na bardzo wysokim poziomie. Jedno z lepszych szkoleń w jakim uczestniczyłem w ostatnich latach. Bardzo merytoryczne i bardzo praktyczne. Uczestnicy chętnie wchodzili w dyskusję. Dyskusje przedstawicieli kilku branż dawały efekt synergii a tym samym podnosiło to wartość szkolenia. Udział w wydarzeniu był strzałem w 10-kę. -m Akademia Inwestora WZ-tki, 29.05.19

Konrad Młynkiewicz

Radca Prawny, Dyrektor Działu Prawa Administracyjnego w Kancelarii Sadkowski i Wspólnicy

Szkolenie uzupełniło moją dotychczasową wiedzę, usystematyzowało definicje, podpowiedziało sposoby na rozwiązanie pewnych problemów na obsługiwanych nieruchomościach. - Spotkanie informacyjne Geodetic Rent-Roll, 30.05.19

Ewelina Kamińska

Zarządca Nieruchomości w Solo Nieruchomości

Pełna merytoryka do zastosowania w codziennych zmaganiach inwestora i pośrednika pozwalająca uniknąć błędów w procesach inwestycyjnych. Samo mięcho – konkrety. - Akademia Inwestora WZ-tki, 29.05.19

Tomasz Jarosiewicz

Właściciel w Lublinvest / Alternatywne Biuro Nieruchomości

Bardzo cenne spotkanie w gronie profesjonalistów i praktyków. Zakres problematyki bardzo celnie zdefiniowany i poprowadzony. -

Anna Klammer

Architekt w Unseen

Panie Adrianie, świetny wykład, rzeczowy i bardzo profesjonalny. Moim zdaniem najlepszy na tych studiach. Z przyjemnością słuchało się fachowca w swojej branży. Mam nadzieję że zawodowo będziemy mieli okazję się jeszcze spotkać. Nasza kancelaria prowadzi obsługę wielu transakcji na rynku nieruchomości więc widzę świetne pole do współpracy. - Wykłady Uniwersytet Łódzki – 12.05.19

Joanna Pietras

Dyrektor Działu Administracji Kancelarii Sadkowski i Wspólnicy

Bardzo merytoryczne szkolenie przekazane w bardzo interesujący sposób. - Akademia Inwestora Gdańsk, 26.01.2019

Sylwia Kryszewska

Pośrednik w obrocie neiruchomosciami

Prezentacja merytoryczna. Poruszane zagadnienia wyjaśnione i omówione w sposób jasny i precyzyjny. - Akademia Inwestora Gdańsk, 26.01.2019

Mateusz Prajwocki

FHU Adam Prajwocki

Jasno, klarownie wyjaśnione zostało czy te ścianki liczyć do powierzchni czy nie. - Akademia Inwestora Gdańsk, 26.01.2019

Agnieszka Beling

Specjalista ds. Inwestycji w PHU Broker Sp z o.o.

Szkolenie przydatne, z całą pewnością wykorzystam je w praktyce. - Akademia Inwestora Gdańsk, 25.01.2019

Andrzej Boczek

VicePrezes w AB Inwestor

Wyczerpujący materiał, prowadzący p. Adrian z pełnym zaangażowaniem i pasją przedstawił problem dotyczący wyliczania powierzchni użytkowej. Polecam. - Akademia Inwestora Gdańsk, 25.01.2019

Agata Gołaszewska

Specjalista ds. sprzedaży w Ekolan S.A.

Prelekcje pozwoliły mi na powtórzenie posiadanej wiedzy z zakresu nieruchomości jak również przyczyniły się do jej uporządkowania. - Legal & Technical Due Diligence -11-12.12.2018

Robert Gnat

Główny specjalista w PAN Biuro Organizacyjno-Majątkowe

Szkolenie dobrze przygotowane, merytorycznie. Bardzo zrozumiałe prezentacje. Wysokiej klasy specjaliści. - Legal & Technical Due Diligence -11-12.12.2018

Joanna Gradowska

Główny Specjalista w PAN Biuro Organizacyjno-Majątkowe

Bardzo dziękujemy za bardzo ciekawy i rzetelnie przygotowany kongres. Było to dla nas – specjalistów ds. nieruchomości bardzo ciekawe doświadczenie, a tematyka i poruszane problemy bardzo dobrze omówione. Gratulujemy zorganizowania szkolenia na tak wysokim poziomie - Kongres 18.10.2018

Magdalena Filipek-Lejman

Wicedyrektor Biura Organizacyjno-Majątkowego PAN

Wydarzenie „Kongres Geodetic 2018″ oceniam bardzo pozytywnie. Tematy poszczególnych bloków Kongresu zostały ciekawie dobrane/zestawione. Każdy z uczestników z całą pewnością znalazł spośród nich coś interesującego dla siebie. Prowadzący jak i prelegenci prezentowali wysoki poziom profesjonalizmu, a co najważniejsze doświadczenia zawodowego. Wypowiedzi poparte były „przykładami z życia”, dzięki czemu dłużej zostaną zapamiętane przez nas-uczestników. Polecam! - Kongres 18.10.2018

Agnieszka Słomka

Property Valuer / Rzeczoznawca Majątkowy w Cresa Polska

Rok temu przysłuchiwałem się prelegentom z pozycji uczestnika i byłem pod ogromnym wrażeniem nie tylko merytoryczności całego kongresu ale również tego jak perfekcyjnie wszystko zostało przygotowane. W tym roku miałem zaszczyt zasilić grono prelegentów za co bardzo dziękuję Monika Hołub i Adrian Hołub. Po raz kolejny wydarzenie które nie ma sobie na rynku równych. - Kongres 18.10.2018

Grzegorz Pogorzelski

Pośrednik Nieruchomości, Prawnik w Pogorzelski Nieruchomości

Kongres Geodetic 2018 przygotowany został z wielką starannością i dbałością o detal. Wierzę, iż każdy z uczestników zalazł temat dla siebie, a możliwość nawiązania ciekawych kontaktów jest tylko i wyłącznie wartością dodaną Kongresu. - Kongres 18.10.2018

Milena Sikora

Breeam International Assessor, WISAG Polska

W kongresie Geodetic uczestniczyłam po raz pierwszy i uznałam to wydarzenie za wyjątkowe spośród wielu organizowanych w naszej branży, na których to bywam od lat. To ogromna dawka wiedzy i ciekawych informacji podanych w bardzo profesjonalny sposób, ale w tak niezobowiązującej, przyjaznej czy wprost rodzinnej atmosferze, że miałam wrażenie, jakbyśmy tam wszyscy byli w jednym celu. - Kongres 18.10.2018

Wioletta Fabrycka

Client Relations Manager, RD bud

Bardzo interesujące spotkanie pod względem merytorycznym. Prelegenci wskazują konkretne problemy na projektach, konkretne przykłady, co na pewno trafia do odbiorcy i jest dobrą lekcją na przyszłosć i pokazuje na co należy zwrócić uwagę w trakcie procesu inwestycyjnego. - Kongres 18.10.2018

Magdalena Kędra-Orzechowska

Kierownik Projektu, Batiment

W dzisiejszych czasach, gdzie tematyka inwestowania w nieruchomości jest tak popularna bardzo ciężko spotkać wydarzenia o wysokim poziomie merytorycznym. Dlatego gratuluję organizatorom tego, że udało im się postawić na wiedzę oraz bardzo wartościowych prelegentów. - Kongres 18.10.2018

Krzysztof Kopeć

Dyrektor zarządzający, Vestoria Nieruchomości

Bardzo dobre szkolenie; świetni wykładowcy; rzetelna i praktyczna wiedza; plus za otwartość. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Dorota Ejsmot

Właściciel

Bardzo ciekawe i praktyczne informacje do użytku w realnej pracy. - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Aneta Lubicka

Kierownik wycen nieruchomości komercyjnych w PKO BP

Spotkanie bardzo merytoryczne, poruszane tematy można odnieść do swojej pracy, wykorzystywać i poszerzać. Fantastyczne przykłady praktyczne! - Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

Alicja Jakubiec

Junior Property Negotiator w CBRE

Wykład bardzo dobry, poparty przykładami z praktyki. Jednakże w bardzo telegraficznym skrócie. Dobrze byłoby przeprowadzić szkolenie warsztatowe. Akademia Wrocław, 08.10.2018

Maria Pietr

właściciel Pietr Nieruchomośc

Bardzo duża ilość praktycznych informacji w odniesieniu do rodzajów – sposobów mierzenia powierzchni. Ścisłe powiązanie sposobów mierzenia z przepisami prawa. Usystematyzowanie wiedzy dotyczącej mierzenia powierzchni do różnych celów.- Akademia Wrocław, 08.10.2018

Stanisław Leśniowski

zeczoznawca majątkowy

Bardzo ciekawy wykład. Prowadzący świetnie przedstawił poszczególne normy dokładnie je dokumentując. Bardzo dobrze przygotowany materiał. Pan Adrian Hołub potrafi utrzymać cały czas zainteresowanie sali. Było to jedno z najlepszych prowadzonych szkoleń w naszym Stowarzyszeniu. - Akademia Wrocław, 08.10.2018

Krzysztof Konieczny

właściciel Wycena nieruchomości Krzysztof Konieczny

Prelegenci kompetentni, program (zakres) dobrze dobrany do naszego zawodu (RZM), prezentacja atrakcyjna. - Akademia Wrocław, 08.10.2018

Uczestnik Akademii

Rzeczoznawca majątkowy

Bardzo dobre szkolenie; świetni wykładowcy; rzetelna i praktyczna wiedza; plus za otwartość. - Akademia Inwestora 20.09.2018

Dorota Ejsmot

Rzeczoznawca majątkowywłaściciel

Bardzo profesjonalne szkolenie, merytoryczne. Akademia Inwestora 20.09.2018

Anna Saborowska

Proprety Manager, JLL

Bardzo dobre spotkanie o problemach realnych. Zwłaszcza pierwsza połowa. Bardzo dobry wybór tematu. - Akademia Inwestora 20.09.2018

Grażyna Chmielewska

Cost Management Manager, Europtima

Spotkanie bardzo merytoryczne, poruszane tematy można odnieść do swojej pracy, wykorzystywać i poszerzać. Fantastyczne przykłady praktyczne! - Akademia Inwestora 20.09.2018

Alicja Jakubiec

Junior Property Negotiator w CBRE

Wystąpienie Pana Adriana było bardzo interesujące, ponieważ w doskonały sposób Pan Adrian potrafi przekazać swój ogromny zasób wiedzy i to na dodatek w stosunkowo krótkim czasie. Jest to bardzo wartościowa wiedza, która przyda się nie tylko w biznesie, ale również w codziennym życiu. Uważam, że informacje są przekazywane w jak najprostszy sposób jednakowo zachowując swoją merytorykę. Forum Nowoczesnego Inwestora, Lublin 12-13 maja 2018

Karol Trześniewski

Uczestnik forum

Akademia bardzo bogata merytorycznie. Doskonałe przygotowanie, eksperci z ogromnym doświadczeniem, nie unikający trudnych tematów. Atmosfera sprzyjająca zawieraniu znajomości biznesowych. Polecam każdemu i z niecierpliwością oczekuję kolejnych spotkań. Dziękuję bardzo. - Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Aleksandra Jarocha

Go4Energy

Nigdy nie myślałem, że tyle może mi wypływać z portfela. Ciekawe szkolenie. - Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018 r.

Maciej Firko

Geoprofil

Jak zwykle, profesjonalnie, rzeczowo i ciekawie poprowadzone szkolenie. Dobór prelegentów trafiony, duży plus za wartość merytoryczna prezentacji bez zbędnej reklamy. - Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

Sylwia Pytko-Burska

Asset Manager M&A Capital Poland

Bardzo dobre użyteczne szkolenie. Najbardziej merytoryczny i ciekawy event w którym miałem okazję uczestniczyć ? Dziękuję. Wskazówka: ciut więcej pod kątem najemcy a nie tylko zarządcy i inwestora 😉 - Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

Samsung Electronics

Daniel Zalewski Facility | Workplace | Administration Specialist

Merytorycznie, ciekawie, w interakcji ze słuchaczami. Dziękuję. – Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

Uczestnik Akademii

Uczestnik Akademii

Bardzo dobre tematy sesji, dobrze dobrani prelegenci, super lokalizacja konferencji, bardzo dobry catering. Dziękuję bardzo! - Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Maciej Biernacki

CBRE

Super! Bardzo praktyczne! Polecam. – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018 r.

Adam Skóra

esidential Department Manager w Ghelamco

Forma oraz treść ciekawa. Można ewentualnie dodać tematykę służebności przyłączy. - Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

Grzegorz Klimczyk

Technical Coordinator w Goodman Poland Sp. z o.o

OK! Wszystko super, wysoki poziom, ciekawe tematy, dobrze omówione, nie było czytania prezentacji. Mówcy potrafią zaciekawić i widać, że się tym jarają! – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

Kacper Ziarkowski

analityk rynku nieruchomości komercyjnych, project manager w WRI Investment Sp. z o.o. S.k. –

iekawe szkolenie i widza połączona z przykładami z życia. Dużo informacji przydatnych w mojej pracy; praca w pośrednictwie nieruchomościami. Wiedza przekazana w bardzo przyswajalny sposób. – Akademia Inwestora – Gdańsk 15.01.2018

Uczestnik Akademii

Invest Komfort S.A. Sp. k.

Szkolenie ciekawe, wyczerpująco przedstawione problemy i kwestie, na jakie należy zwrócić uwagę przed zakupem działki. Dużo ciekawych sytuacji z życia wziętych. Możliwość zadawania pytań w trakcie omawiania danego bloku tematycznego. Miła, luźna atmosfera. -Akademia Inwestora – Gdańsk 15.01.2018

Sylwia Kryszewska

Pośrednik nieruchomości

To były raptem 2h warsztatów, ale potężna dawka wiedzy, wiele cennych informacji na konkretnych przykładach. Dziękuję!” - Kameralne warsztaty z inwestowania w nieruchomości – Warszawa 13.12.2017

Albert Ligman

Inwestor Nieruchomości

Duża piguła merytorycznej wiedzy, plus ciekawe przypadki z życia. Przydatne każdemu, kto chce profesjonalnie inwestować na rynku nieruchomości. - Kameralne Warsztaty z inwestowania w nieruchomości – Warszawa 13.12.2017

Radosław Zawadzki

Inwestor Nieruchomości

Ogólnopolski Kongres Nieruchomości Geodetic 2017 już za nami. Była nie tylko merytoryka i networking ale również bardzo miły akcent na zakończenie. Dziękuję i gratuluję zorganizowania wydarzenia na tak wysokim poziomie Adrianowi Hołub i Monice Hołub. Do zobaczenia wkrótce. - Kongres 08.11.2017

Grzegorz Pogorzelski

Co-Owner w RE/MAX Centrum

Tematyka konferencji była dla mnie niezwykle interesująca. Przygotowanie merytoryczne wykładowców, ale przede wszystkich ich wiedza poparta doświadczeniem zawodowym, stała na wysokim poziomie. Jestem w 100% przekonana, że zdobyte informacje pozwolą mi na jeszcze lepszą współpracę z naszymi klientami. - Kongres 08.11.2017

Dorota Leszczyńska

Kierownik Działu Komercyjnego MAXON Nieruchomości –

Rzetelna wiedza oraz cenne kontakty, zdobyte podczas obecności na Kongresie sprawiają, iż jest on jednym z ciekawszych wydarzeń w branży nieruchomości. Szczególnie na pochwałę zasługuje dobór ekspertów, uczestniczących w panelach dyskusyjnych i przekazywana przez nich wiedza. Dziękujemy za doskonałą organizację wydarzenia oraz stworzenie dobrej atmosfery, która sprawiła, iż obecność tam była przyjemnością. Serdecznie polecam! - Kongres 08.11.2017

Maciej Ozdoba

Associate Director w Nuvalu Polska

„Z przyjemnością wzięłam udział w Kongresie Nieruchomości Geodetic 2017. Było to bardzo ciekawe i merytoryczne wydarzenie, wzbogacające o nową wiedzę praktyków rynku nieruchomości, a dla osób rozpoczynających swoją przygodę w tym sektorze rynku stanowiło prawdziwe kompendium wiedzy. Dobór tematów prezentacji jak i samych prelegentów sprawił, że słuchało się ich z dużym zainteresowaniem i uwagą. – Kongres 08.11.2017

Grażyna Zamorska-Wykrota

Wiceprezes Zarządu Dyrektor Administracyjny Herbewo International S.A.

Bogata i praktyczna tematyka kongresu, podparta profesjonalnymi prelegentami i miłą atmosferą. Ponadto dużo użytecznych wskazówek przekazanych w jasny i zrozumiały sposób. - Kongres 08.11.2017

Adam Druciarek

Specjalista ds. Zarządzania Nieruchomościami P.P. „Porty Lotnicze”

Bardzo profesjonalne szkolenie. Dużo wiedzy, merytorycznych dyskusji. Może tylko wskazane byłyby przerwy co 1,5-2 godz na kawę, toaletę 😉 Może również pomocna byłaby krótka prezentacja uczestników – co ułatwiłoby networking.

Sylwia Burska

Senior Property Manager w Colliers

Dziękuję bardzo za możliwość uczestniczenia w szkoleniu, które bardzo wyczerpująco było poprowadzone. Bardzo użytecznym i pomocnym w zrozumieniu tematu były przytoczone przykłady, które zobrazowały temat.

Katarzyna Wiśniewska

Junior Consultant, Savills
Nie można kopiować treści tej strony.